IMG_4123

Tema BuJo a lunii septembrie 🧡💙

O nouă lună, o nouă tema BuJo, nu?! De data asta nu știu cum să-mi denumesc tema aleasă. Tot ce-mi vine în cap e „gresie/ faianță abstractă, în nuanțe de portocaliu și albastru”. Merge și-așa, nu?!

Later edit: am aflat, se numește Azulejo! (Mulțumiri, Eliza! 💙🧡)

Citește în continuare ca să afli cum am făcut setup-ul de luna asta!

Ideea din spate

De data asta nu m-am inspirat din viața reală în crearea temei, ci dintr-un carnețel cu hârtie pentru scrapbooking, găsit cam acum un an în Kik. 

hartie azulejo

L-am văzut și m-am gândit instant la o temă de BuJo în genul ăsta!  Așa că l-am luat.

So many BuJo themes, so little time.

De anul trecut și până acu’ am mai adunat la colecție și un set de ștampiluțe care sunt în același stil. Și uite că în sfârșit le-am combinat într-o temă!  

Materiale folosite

Luna asta am folosit următoarele:

Planificarea lunii septembrie

Înainte să intru în detalii, vreau să menționez că luna asta e o planificare scurtă. Am foarte multe evenimente în calendar de-a lungul lunii, așa că nu m-aș putea ține să completez toate spread-urile pe care le fac în general (cum ar fi trackerele sau „A few lines a day”). Așa că am doar strictul necesar.

Copertă & citat

azulejo - cover quote

Pentru copertă am folosit deja celebra hârtie pentru scrapbooking din Kik de care am tot zis. Am tăiat pătrățele pe care le-am lipit unul lângă altul. Apoi am decupat un S din hârtie albă și l-am lipit deasupra. O să fiu sinceră: eu l-am decupat din hârtie pentru stickere cu mașinuța Silhouette (cea la care fac și stickerele). Dar merge la fel de bine și din hârtie/ carton normal, decupat cu foarfeca. 

Am procedat la fel și cu fâșia de sub – decupată la Silhouette din hârtie pentru stickere și am scris numele lunii cu albastru. 

Pentru partea cu citatul am ales ceva reprezentativ pentru mine, pentru luna asta. Probabil n-are niciun sens pentru nimeni altcineva. De mult timp îmi doresc să merg în Spania și să cer „Un cafe con leche, por favor! și unul dintre evenimentele lunii este că o să pot face în sfârșit asta!

Calendar

azulejo - calendar tema bujo

Când am ajuns la calendar, am descoperit și ștampiluțele (și m-am îndrăgostit de ele). Calendarul e simplu și mic & sub el am notat câteva evenimente + task-uri ale lunii,

To Do-s lansare Planoholic Shop

Pagina de lângă calendar am dedicat-o planurilor pentru deschiderea shop-ului. Dacă nu ai aflat încă, marea lansare are loc pe 20 septembrie. Și mai am destule de bifat până atunci! 

Dacă vrei să fii la curent cu toate, follow @rox.the.planoholic pe Instagram. O să mai postez acolo detalii și update-uri!

planoholic shop to dos

Planificarea săptămânală

Din partea de planificare a săptămânilor, am un singur weekly să-ți arăt. Care nici măcar nu e un weekly adevărat, pentru că nu începe lunea și nu se termină duminica. Al meu începe joia și se termină miercurea. După cum am zis    început, luna asta chiar folosesc BuJo-ul strict cum am nevoie!

tema bujo week 1 azulejo

Inpirație

Deși n-am știut cum să denumesc tema, ea a fost inspirată de câteva poze văzute pe Pinterest și Instagram. Dacă nu erau ele, nu m-aș fi gândit niciodată la această temă când am văzut acele hârtii pentru scrapbooking! Las aici câteva imagini. 💙

Punând imaginile aici în articol am realizat că multe sunt făcute fix cu ștampiluțele pe care le-am folosit și eu. 

Un setup scurt și la obiect luna asta. Mie îmi place tema fantastic de mult (e una dintre cele pe care îmi vine să le repet la un moment dat…). Pe Instagram poți să vezi ce mai creez de-a lungul lunii. 🙂 

Tu ce temă ai ales?

 

Să ne auzim cu bine și data viitoare!

Rox

Share This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *