Comenzile plasate în perioada 26 ianuarie - 4 februarie, vor fi expediate începând cu data de 5 februarie 2024. Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 RON!
amy-shamblen-euqiHwS38Rw-unsplash

Tema BuJo a lunii august – Lubeniță 🍉 (stickereee!)

De câteva luni am vrut să fac o tema BuJo cu fructe, dar m-am tot lăsat răpită de alte idei. Să nu mai zic că mi-a luat destul de mult să mă hotărăsc asupra unui fruct! Lubenița a câștigat și iată că i-a venit în sfârșit timpul! Și nu oricum, ci cu un nou set de stickere pe care l-am creat!

Citește restul articolului pentru a vedea cum mi-am planificat luna și care a fost procesul creativ din spate!

Ideea din spate

De 3 ani și jumătate, de când m-am apucat de BuJo, singurele mele teme cu fructe au fost una cu struguri (și vin), în septembrie 2019, și una cu lămâi în aprilie 2020. (Se pune și ciocolata? Că am făcut și asta, în februarie 2021.)

M-am gândit totuși că asta înseamnă mult potențial neexploatat – fructele fiind atât de colorate și relativ ușor de desenat.

Așa că am început să caut idei pentru teme cu fructe pe care le-aș putea face. Ideile care m-au încântat cel mai mult au fost căpșunile și lubenița (da, ambele roșu + verde). Ca să nu fie așa greu de ales, am postat un poll pe Instagram prin mai-iunie & lubenița a fost varianta preferată, așa că m-am pus pe treabă.

Știam de asemenea că vreau să fac un nou kit de stickere pentru planificare. Am creat câteva kit-uri de genul anul trecut și a cam trecut ceva timp de atunci. Mi se părea că mi-am cam ieșit din mână și trebuie să mă pun pe treabă din nou!

Nu mai știu ce și cât am mai menționat aici despre asta – dar de ceva luni bune sunt în lucru pentru visul meu: un sticker shop! (Se apropie lansarea, așa că urmărește-mă pe Instagram dacă vrei să fii la curent.)

Deci, una și cu una fac două, lubeniță + future sticker shop work => am creat kit-ul de stickere cu lubeniță.

Despre kit-ul de stickere cu lubeniță

Kit-ul este acesta:

stickere lubenita

El conține tot ce ai nevoie pentru a-ți face un setup ca al meu la tine în BuJo/ agendă: calendar, mood tracker, habit trackere, zilele săptămânii + stickere decorative, toate cu tematica lubeniță/ lebeniță/ pepeni/ harbuz (/ mai sunt și alți termeni?).

Kit-ul cu această tema BuJo va fi disponibil în shop la lansare, dar dacă îl vrei mai repede, poți să-mi scrii un mesaj pe Instagram și se rezolvă.

Procesul de lucru

Stickerele le-am desenat în aplicația Procreate, pe iPad. Apoi le printez pe hârtie specială pentru stickere și le decupez cu ajutorul mașinuței Silhouette Portrait.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre făcutul stickerelor, spune-mi într-un comentariu ce ai vrea să știi și-mi trec pe listă să revin cu un articol pe subiectul ăsta!

Materiale folosite

Pe lângă kit-ul de stickere, am folosit următoarele:

Planificarea lunii august

Cover page

Pentru prima pagină din această tema BuJo am scris numele lunii cu litere „grăsuțe” și le-am colorat ca pe lubeniță. Am lipit apoi sticker-ul mare din kit.

cover

Calendar

Pentru calendar am folosit stickerele din kit. Nu am mai scris numele lunii pe pagină, deoarece am făcut-o în stânga cover-ului și mi s-a părut că n-avea sens. Așa că am scris „this month” ca titlu. Jos am notat obiectivele lunii și am mai decorat cu niște washi tape.

IMG_2517

Mood tracker

La mood tracker am folosit stickerele pentru mood tracker, dar m se părea prea gol doar cu ele, așa că am adăugat și câteva dintre stickerele decorative.

moods

Habit trackers

Aceeași poveste și la habit trackere – stickerele pentru habits + stickere decorative.

habits

Planificarea săptămânilor

Pentru prima săptămână, m-am organizat într-o pagină. Câte un sticker decorativ pentru fiecare zi + numele zilei + chenare simple cu marker-ul.

week 1 lubenita

Săptămâna a doua e tot simplă – numele zilelor + câteva stickere, apoi am trasat dungi decorative cu cele două nuanțe.

IMG_3069

Următoarele săptămâni, ghici ce, nu-s gata. Dar o să le poți vedea pe Insta când vor fi. De asemenea, tot acolo o să poți vedea și poză cu pagina de „A few lines a day” (tocmai am constatat că n-am făcut-o, upsi).

Inspirație

Deși nu am prea creat spread-urile direct în BuJo luna asta, ci le-am transformat în stickere, am avut totuși surse de inspirație din online. Las aici câteva dintre ele:

Și aceasta a fost planificarea lunii august. Dacă te încântă stickerele, poți să le comanzi printr-un mesaj privat & stay tuned for the shop launch!

Ce alte teme ai vrea să vezi transformate în stickere? Spune-mi în comentarii!


Să ne auzim cu bine și data viitoare,

Rox

Share This Post

2 răspunsuri

  1. Este absolut minunat kitul de stickere, iar combinatia rosu-verde este una din favoritele mele. Mi-ar placea sa vad un kit de stickere cu ceai/cafea, frunze in culori tomnatice (cozy autumn stuff). 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *