Comenzile plasate în perioada 26 ianuarie - 4 februarie, vor fi expediate începând cu data de 5 februarie 2024. Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 RON!
IMG_7454

Planuri pentru noul an

Salutare și un an nou fericit! Sper ca orice planuri ai pentru noul an, să îți reușească și să obții toate lucrurile pentru care muncești!

Trecând peste urări de bine, vreau să-ți povestesc despre scurta pauză pe care am luat-o de la postat pe blog/ Instagram/ Facebook. (S-ar putea să fi trecut neobservată pentru tine, dar eu am simțit-o.) 

Săptămâna trecută am luat pauză și am trăit fără un to-do list! Șocant, știu. Dar a fost așa de bine! 

Deși îmi doream să fac multe lucruri în concediul rămas după Sărbători, am decis să nu pun presiune. Am lucrat în continuare la unele lucruri pentru Planoholic, dar mi-am permis să mă și relaxez. Am acceptat că în concediu e ok să fac chestii productive doar atunci când am avut chef. Și a fost un echilibru tare fain!

În articolul de azi vreau să-ți povestesc despre obiectivele de anul ăsta pentru tot ce ține de Planoholic – blog, Instagram și my own personal dearest bullet journal. 

Dar înainte de asta, simt nevoia să consemnez și câteva milestones din anul care s-a încheiat.

2021

Reușite din 2021

Noi direcții creative

Simt că în 2021 mi-am dezvoltat mai multe direcții creative.

Una importantă ar fi ilustrația digitală – am făcut mai multe ilustrații și chiar un portret ilustrat pentru o colegă de la job.

De asemenea, am folosit mai des acuarele în bullet journal – un mediu nou pentru mine, în care încă mă simt pregătită insuficient. Dar mi-am găsit curajul de a încerca.

Reels

Tot legat noi direcții – am făcut mai multe reels! Atât bujo-related, cât și unele mai personale. Și să vă spun un secret? A început să-mi placă!

(Nu, Reels nu sunt TikToks! Asta încă refuz să accept!)

Stickere

Rămânând tot în zona asta – încă un lucru nou a fost că am început să fac stickere pentru bullet journal/planner

În primăvară mi-am achiziționat o mașinuță Silhouette (Portrait 3) și am început să mă dedic mai mult ilustrațiilor pe care să le transform în stickere. De-a lungul anului, am creat câteva seturi de stickere potrivite pentru a-ți face setup-ul unei luni în bullet journal, cu diverse teme. Au fost în principal pentru mine – de învățare și de testat, dar am reușit să le împărtășesc și cu câteva fete din comunitatea de pe Instagram. 

Collabs

De-a lungul anului am avut diverse colaborări- de la giveaways cu @euthymia_reads și @luizacomentează.eu, la colaborări cu brand-uri de birotică și papetărie. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toate! Prin intermediul lor am creat relații cu oameni noi și am găsit instrumente WOW cu care să-mi lărgesc „repertoriul creativ”!

#afacereameacreativa

Unul dintre lucrurile faine, care mi-au dat un mare boost de energie pentru ce fac pe partea de bullet journalling a fost participarea la provocarea #afacereameacreativa lansată de Andreea Illustration.

Deși încă nu am „o afacere adevărată”, am vrut să particip pentru a cunoaște mai mulți oameni faini și creativi. M-a ajutat mult să ies din zona de confort legat de ceea ce postez pe Instagram. Am început să postez mai des poze cu mine, să fac și conținut video/reels, să împărtășesc și aspecte personale, în general – să mă deschid mai mult. Am găsit chiar și curajul de a vorbi pe story! 

Provocarea #afacereameacreativă este gândită pentru a ajuta micile afaceri creative românești să se promoveze, dar și să creeze relații și să se ajute între ele. Știu că Andreea deja lucrează la următoarea ediție, așa că fii pe fază pe contul ei de Instagram (@andreeaillustration) dacă vrei să aflii mai multe sau să participi și tu.

Blog-ul Rox the Planoholic

Și ajungem la cea mai mare realizare din punctul meu de vedere – am reușit să lansez acest blog! Lucrez la el din mai 2020 (da, a început ca un „proiect de pandemie”), dar mereu era câte ceva care nu-mi plăcea 100%. Ei bine, în octombrie m-am pus pe treabă și cam într-o săptămână a fost gata!

Planuri pentru 2022

Stickere

Anul ăsta vreau să mai fac câteva modele de stickere și să pun la punct o cale prin care să le poți achiziționa și tu ușor. Pe scurt – un magazin online! 

Nu știu exact forma lui finală, am câteva planuri, dar o să le dezvălui la momentul potrivit.

Ceva mai mult

Pe lângă stickere, vreau să creez și un produs mai mare. Încă nu știu ce, am prea multe idei. Voi începe să lucrez la ele și o să anunț care prinde contur.

Educație

Unul dintre scopurile mele în 2022 este educația – vreau să învăț mai multe lucruri din această arie – ilustrație, caligrafie, tehnici noi. Mi-ar plăcea ca la sfârșit de an să mă uit în urmă la tot ce am făcut și să văd cum începe să mi se contureze stilul de ilustrație!

Tot de educație ține și faptul că vreau să împărtășesc și cu tine mai mult conținut educativ. Așa că dacă te nelămurește ceva legat de bullet journalling sau orice ai mai văzut la mine, nu ezita să mă întrebi! Poate iese un material educativ fain la care nici nu m-aș fi gândit fără întrebarea ta.

Planuri pentru blog

Din punct de vedere al blogului – vreau doar să mă țin de el! Adică de a scrie câte un articol săptămânal. 

Legat de asta, am decis să fac o schimbare – nu o să mai (încerc să) postez lunea. Am văzut că de multe ori mi-e greu să mă adun în weekend să mă pun pe scris. Având un job în IT, stau zilnic la laptop. Iar în weekend de obicei nu mă ating de el. Sau se întâmplă să fiu plecată și să nu-l am cu mine. Indiferent de motiv – s-a întâmplat prea des să nu fiu gata cu articolul lunea. 

Așa că am decis – ziua de postat pe blog va fi marțea! Nu promit vreo oră anume, că parcă văd că iar nu-mi iese. Dar rămâne ca în fiecare marți să ne auzim cu câte un articol!

Colaborări

Sunt colaborări începute care vor continua și anul ăsta. Am și unele planificate deja, de care n-a mai fost timp în 2021. Și sunt și colaborări care abia acum încep. Chiar din primele zile ale anului am fost contactată cu câteva idei care m-au super-entuziasmat! Abia aștept să prindă contur și să le pot dezvălui! 

Pentru mine cam ăsta-i planul. Am și rezoluții personale, bineînțeles, dar pe alea le țin pentru mine. De-acum, doar să mă pun pe treabă mai lipsește. (Sau oare m-am pus deja? 🤭 )

Tu ce ți-ai propus să faci anul ăsta?

 

Pe data viitoare,
Rox

 

Share This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *