Comenzile plasate în perioada 26 ianuarie - 4 februarie, vor fi expediate începând cu data de 5 februarie 2024. Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 RON!
2

În mai puțin de o săptămână sună copoțelul! În fiecare an la începutul anului școlar, cumpărarea de papetărie și rechizite, dar și pregătirea lor pentru mersul la școală era partea mea favorită. (Că-n rest… aș mai fi vrut vacanță, îți dai seama!)

Deși eu am trecut de vârsta școlii, am rămas îndrăgostită de papetărie și rechizite. Așa că m-am gândit să împărtășesc și cu tine, fie că mai ești sau nu la școală, câteva locuri unde găsești rechizite drăguțe la prețuri foarte bune.

Jumbo

Nu puteam începe articolul cu altceva decât Jumbo!

Îmi pare extrem rău că nu era Jumbo la noi în oraș pe când eram eu la școală (s-a deschis cam pe când am început facultatea). „Pe vremea mea” nu găseai lucruri așa drăguțe, mai ales atât de ieftin!

Jumbo mi se pare locul ideal să îți cumperi lucruri frumoase, fie că e vorba de școală sau de crafting. Pe partea de școală au super multe modele de caiete, atât de multe că-ți va fi greu să alegi și să te limitezi. (Și eu mai cumpăr ocazional, pur și simplu pentru că-s prea drăguțe.) Pe lângă caiete, găsești acolo tot ce ai nevoie – ghiozdan, penar, creioane, pixuri, stilouri, carioci… TOT ce ai putea avea nevoie!

Dar dacă ai trecut de vârsta școlii, tot îți recomand Jumbo pentru crafting supplies. De acolo mi-am luat primele mele washi tapes. Au și stickere foarte faine și încă trec pe acolo când am nevoie de noi organizatoare pentru hârtii sau markere.

Las aici câteva lucrușoare luate de-a lungul timpului din Jumbo: washi tapes & foldere pentru organizarea documentelor (pe astea chiar le-am luat recent, să separ facturile din shop, hihi).

Papetarie jumbo

Pepco

Din câte știu, Pepco se găsește destul de ușor în multe localități din țară. (Adică dacă până și la bunica am găsit Pepco, cred că se găsește peste tot!)

Și acolo au multe articole de papetărie drăguțe. Chiar am văzut că au adus lucruri noi acum, cu începutul școlii. 

În general, mi se pare că aici găsești mai mult lucruri pentru școală, decât pentru crafting. Dar o să te mai lovești ocazional și de câte un washi tape fain (au adus recent câteva seturi) & am găsit la ei luna trecută markere Crayola (le căutam de mult & nu am găsit altundeva prin țară).

papetarie pepco

Lidl

O altă variantă ușor accesibilă pentru papetărie sunt supermarket-urile Lidl. Eu am luat de la ei muuulte stickere, dar aduc și ceva agende faine de câteva ori pe an (acum au chiar agende pentru elevi, dacă te mai încadrezi în această categorie).

SinSay

Nu știu cât e de răspândit SinSay-ul prin țară, dar are alt plus – poți comanda online!

Iar în perioada asta au multe rechizite faine. Aici nu am găsit niciodată treburi pentru crafting, în schimb aduc destul de des tot felul de agende și plannere și-mi vine să le cumpăr pe toate (deși rar folosesc altceva în afară de BuJo).

Cea mai recentă achiziție a mea de la SinSay a fost un caiet/ jurnal de recunoștință (pe care încă nu l-am început, upsi).

Aș lăsa link cu mare drag, dar nu l-am mai găsit pe site.

TEDi

O descoperire relativ nouă, pentru că în Timișoara s-a deschis abia acum câteva luni, este TEDi. Chiar în weekend am lăsat o mică avere la ei. 

Găsești acolo articole de crafting pentru orice – pictură, cusut, brodat, paper crafting. Au foarte multe washi tapes și markere. Și au și rechizite destul de multe.

Pe mine partea de crafting m-a cucerit și aș putea sta ore întregi să mă uit la acele rafturi (și-s vreo 3-4 rafturi apropo!). 

Astea sunt doar câteva dintre lucrușoarele găsite la ei:

haul tedi

Kik

Kik-ul țin să îl menționez pentru că am găsit într-o perioadă multe washi tapes la ei. (În ultima vreme nu prea am mai văzut, dar poate e din cauză că am mers la magazine diferite.) De asemenea, am luat de la ei și hârtii/ cartoane pentru scrapbooking și știu că aduc chestii faine de Crăciun, pentru crafting și cadouri. 

La partea de rechizite școlare nu știu cum stau, nu am văzut nimic deosebit.

papetarie kik

Markere Bic

Aici e vorba de un brand, nu de un magazin. De când eram prin clasa a 4-a, am continuat să recumpăr an de an același set de markere de la Bic – Bic Kid Couleur. Sau chiar la 2-3 ani, pentru că „mă țin”. Chiar și acum am un set de markere pe care cred că l-am cumpărat prin facultate. Eu am terminat facultatea acum vreo 6 ani și markerele încă merg bine-mersi. Just sayin’! Și se găsesc cam în orice supermarket, la secțiunea de rechizite.

Eu am setul din poză, dar am văzut online că acum există și set de 36 de culori. („Pe vremea mea”, ăsta era maximul.)

AliExpress & SHEIN

În ultimul rând vreau să menționez și site-urile AliExpress și SHEIN. Dacă ai puțintică răbdare să-ți fie livrate produsele (pentru că vin din China), sigur o să găsești lucruri drăguțe. Eu am luat multe washi tapes și stickere de pe ambele site-uri. 

Ca recomandare: fii foarte atentă și uită-te la numărul de review-uri și dacă sunt review-uri cu poze. Pe mine mă ajută să-mi dau seama cum va arăta produsul când îl primesc și dacă chiar este ceea ce vreau.

AliExpress
SHEIN

Comparativ, mi se pare mai fain pe Shein. Produsele îți sunt livrate acasă, prin curier, în maxim 2-3 săptămâni și vin toate ambalate într-un singur colet. 

Pe AliExpress vin prin poștă, durează 1-2 luni și dacă iei produse de la mai mulți vânzători, o să vină în colete diferite. (Ca atunci când comanzi de pe Emag de la vânzători diferiți.) De asemenea, riști să ajungă la poșta vamală. Sau să nu te înștiințeze poșta că ai un colet. (Eu n-am mai primit de ceva timp înștiințările & it sucks, că pur și simplu am ratat colete.)

Asta a fost „lista mea secretă” cu surse de papetărie/ rechizite ieftine și faine. Tu unde găsești cele mai interesante lucruri? Spune-mi în comentarii, mi-ar plăcea să aflu.

 

Să ne auzim cu bine și data viitoare,

Rox

Share This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *