Comenzile plasate în perioada 26 ianuarie - 4 februarie, vor fi expediate începând cu data de 5 februarie 2024. Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 RON!
bujo-craciun-main

Pagini de bujo perfecte pentru Crăciun

Fie că am sau nu o temă de bujo cu Crăciun în decembrie, nu pot rata ocazia să pregătesc câteva pagini de Crăciun în bullet journal. Altfel unde aș planifica tot ce vreau să fac în perioada asta?!

Am adunat în acest articol câteva idei pe care le-am pus eu în practică de-a lungul ultimilor ani, sper să-ți fie de folos și ție!

Pagini de Crăciun din 2019

2019 a fost primul an în care am avut bullet journal. Atunci am vrut să creez toaaate spread-urile văzute pe Pinterest! 

Pe atunci nu includeam un mood tracker în planificarea lunară, așa că în decembrie am făcut un Christmas countdown – un brăduț în care coloram câte un glob pe zi, în așteptarea Crăciunului. Cred că poți să-l consideri cam ca un fel de advent calendar.

Am continuat cu un spread care mi se pare esențial pentru perioada Crăciunului – un gift planner.

Urmează o pagină cu filmele de Crăciun pe care voiam să le văd în acel an. Sinceră să fiu – cam astea vreau să le văd în fiecare an, hihi. O să vezi că multe se repetă și în 2020-2021.

Aici am trecut melodiile mele preferate de Crăciun. Zic melodii pentru că nu le consider chiar colinde pe astea. Pentru mine colindele sunt cele pe care le cântam când eram mică și mergeam la colindat. Sau cele ale lui Hrușcă. #leruiler

În acel an am ținut musai să creez și un spread prin care să urez Crăciun fericit omuleților dragi de pe Instagram.

Dacă vrei să vezi mai multe din 2019 (și ai răbdare), poți să mergi pe Instagram și să dai scroll până ajungi la acele postări. Atunci întreaga temă a lunii decembrie a fost în temă, deci poți găsi multe idei pentru pagini de Crăciun.

Pagini de Crăciun din 2020

În 2020 am adaptat puțin paginile de Crăciun. Am păstrat ce mi-a fost folositor și am scos/modificat ce mi s-a părut că ocupa loc degeaba.

Gift planner-ul a rămas, bineînțeles. În 202 a avut această formă – sub fiecare pătrățel de hârtie colorată am scris ce voi cumpăra pentru acea persoană.

A rămas și spread-ul cu filme de Crăciun, dar le-am împărțit în 2 categorii – filme noi de văzut (din care nu am bifat prea multe) și filme care îmi plac și vreau să le revăd (unde am bifat aproape tot, hehe).

Am adăugat un spread cu 2 liste noi – felicitări de făcut & un wishlist cu ce mi-am dorit să primesc (sau să îmi iau) de Crăciun. La wishlist am bifat tot până la urmă. La felicitări… nu prea, upsi!

Un spread nou a fost cel pentru planurile de Crăciun și Revelion pe zile. De sărbători îmi place „să prăjituresc”, dar mai mereu aproximez prost timpii și nu apuc să fac tot ce mi-am propus. Așa că m-am gândit să planific totul pe zile. Am reușit să bifez toate planurile? Nope. Dar am bifat mai multe decât dacă n-aș fi avut listuțele astea.

Pagini de Crăciun din 2021

Pentru 2021 am vrut să mă apuc din timp de paginile de Crăciun. În realitate însă, le-am făcut abia zilele astea. 
Am văzut la Tracy Tyler Revell pe YouTube ideea de a crea un cover special pentru partea de Christmas planning și m-am organizat și eu la fel.

baking2021

Primul spread făcut a fost planificatorul de cadouri – pe ăsta chiar l-am făcut (în creion) mai demult, pentru că aveam nevoie de lista asta ca să mă organizez. Altfel uitam ce am vrut să fac cadou cui și dacă am luat sau nu cadouri pentru toată lumea.

gifts2021

Încă ceva care să mă ajute e pagina cu Baking Plans – am notat aici prăjiturile pe care vreau să le fac. Pe o pagină separată apoi am făcut lista de cumpărături cu tot ce am nevoie pentru asta. (Pe aia nu am pozat-o, era pur și simplu o listă de cumpărături, nimic fancy.)

baking2021

Apoi am mai creat și pagina asta cu filme de văzut și felicitări de făcut. Cu filmele am început tare devreme anul ăsta, undeva pe la jumătatea lui noiembrie.

moviesandcards2021

Sper că am venit cu suficiente idei încât să-ți fie de ajutor la planificarea de Crăciun! Dacă ai întrebări, nu te sfii să le adresezi în secțiunea de comentarii.

Cam atât am avut în plan pentru astăzi!

Pe data viitoare,
Rox

Share This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *