Comenzile plasate în perioada 26 ianuarie - 4 februarie, vor fi expediate începând cu data de 5 februarie 2024. Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 RON!
2

Am lansat Planoholic Shop! 🥳

După mult timp și multă muncă, am lansat în sfârșit Planoholic Shop! 💕

IMG_4765

Ce este Planoholic Shop?

Planoholic Shop e visul meu din ultimii ani! 

Momentan e un shop-uleț unde vând stickere pentru Bullet Journal (și nu numai), create 100% de mine. De la design, la print, la decupare – eu fac totul acasă. De ce? Pentru că îmi place! 

Am multe planuri și idei pentru viitor. Îmi doresc să includ cu timpul și alte tipuri de produse ilustrate, daaar… nu-ți zic ce, să fie surpriză! 

Până atunci, te las să descoperi stickerele disponibile:

Povestea Planoholic Shop

În 2019 am început să țin un Bullet Journal. N-aș fi crezut niciodată cât îmi va schimba viața, perspectivele și aspirațiile. Ceea ce a început atunci ca un outlet creativ s-a transformat azi într-un business real care scoate capul în lume. 

Încă din primele luni aveam idei de business pe partea asta. Am văzut multe lipsuri în această zonă pe piața din România. Am fost totuși conștientă că e o nișă destul de specifică și asta m-a oprit mult timp din a încerca orice. 

Cam prin 2020 mi-am luat tableta și am început timid să fac ilustrații digitale (mai mult tutoriale sincer). 

Tot atunci am zis că vreau să încep și un blog despre asta. L-am lansat abia în noiembrie 2021 (tot din cauza fricilor). 

În 2021 am făcut și primele stickere. Pentru mine, de test. Dar au fost apreciate și vrute și de alții, ceea ce mi-a dat curaj.

Și uite-mă azi, cu shop-ul de stickere lansat, cu și mai multe idei de pus în practică & cu entuziasm să le fac să meargă!

IMG_4767

Despre produse

Am început Planoholic Shop cu produsele mele preferate – stickerele. 

Găsești în shop kit-uri de stickere pentru planificarea lunară în BuJo, dar și stickere pur și simplu decorative, pe care să le lipești unde vrei tu.

Kit-urile pentru planificarea lunară sunt gândite pentru a-ți veni în ajutor dacă vrei să ții un Bullet Journal colorat și creativ, dar timpul nu-ți permite. Un kit conține tot ce ai nevoie pentru planificarea unei luni – stickere pentru calendar, pentru mood tracker și habit trackere, zilele săptămânii + stickere decorative cu o anumită tematică. Fiecare kit vine și cu un mini-ghid de folosire, ca să nu te simți pierdută.

Momentan am în shop stickere cu următoarele tematici: fluturași, cactuși, pepeni, dovlecei de Halloween și vrăjitoare. 

După cum spuneam și la început, totul la aceste stickere este făcut de mine, acasă – ilustrarea, aranjarea în pagină, print, decupare & ambalare. 

Vor urma și alte modele & surprize pe parcurs. Momentan, sunt fericită și recunoscătoare că am ajuns până aici. ❤️

Te aștept cu drag în shop să vezi ce produse am pregătit pentru tine. Grăbește-te dacă te tentează ceva, stocul e limitat și s-ar putea să nu refac toate modelele (să fie loc de altele 😉).

Dacă vrei să fii la curent cu ce produse o să mai apară în shop, fii cu ochii pe Instagram.

 

 

Cu drag și recunoștință,

Rox

 

aniversare blog lansare shop

Share This Post

2 răspunsuri

  1. Felicitări pentru lansarea shop-ului și pentru dedicația cu care ai muncit pentru a duce la împlinire acest vis!

    Stickerele sunt absolut superbe și calitative, sunt tare fericită că începând din Octombrie le voi include și eu în bullet journal-ul meu. Și deși de obicei îmi place să îmi fac habit/mood trackere-le „manual”, mă bucur atât de mult că cel puțin pentru luna viitoare îmi voi ușura munca doar lipind minunățiile de la tine. Deci pot confirma că și pentru cei „cu experiență”, un kit de stickere e mai mult decât binevenit. 🙂

    Abia aștept să văd ce surprize ne mai pregătești în viitor. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *