Comenzile plasate în perioada 26 ianuarie - 4 februarie, vor fi expediate începând cu data de 5 februarie 2024. Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 RON!
mel-poole-ChRIiQZ9h1M-unsplash

Idei de cadouri pentru iubitori de papetărie

Având în vedere că vine Crăciunul, m-am gândit că ar fi de folos să vin din timp cu câteva idei de cadouri pentru iubitorii de papetărie. Fie că au sau nu un bullet journal, cu siguranță vor aprecia oricare dintre aceste lucrușoare drăguțe.

M-am axat doar pe magazine din România, cu accent pe shop-urile unor creatori pe care îi urmăresc și îi susțin cu drag. Le-am și împărțit pe cateogrii, să fie mai ușor în cazul în care cauți ceva anume, so here we go:

Agende & plannere

Aici sunt MULTE de menționat! O să încep cu câteva plannere și agende create de afaceri mici.

Să știi că atunci când alegi să cumperi un cadou de la o afacere mică, de fapt faci două cadouri – unul este cel pe care îl vei dărui, iar al doilea este către omul din spatele micii afaceri, care se va bucura enorm că îl susții!

Un producător de agende care mie îmi place mult este dots. Găsiți la ei multe tipuri de plannere, potrivite pentru orice nevoie.

View this post on Instagram

A post shared by •dots• (@dots.planners)

View this post on Instagram

A post shared by •dots• (@dots.planners)

Și Elite Planner au plannere interesante, și cel mai fain este faptul că poți pune orice fel de pagini în ele și le poți re-ordona.

Anul acesta au lansat o agendă faină și cei de la Moțart. (P.S.: La ei pe site găsiți și multe alte idei de cadouri!)

Vreau să vă prezint și niște plannere care nu-s sub formă de caiet, dar îs tare, tare simpatice. E vorba despre acestea de la Andreea Illustration.

Markere

Dacă vreți să faceți cadou niște markere, vă trimit în primul rând către my go-to atunci când îmi cumpar markere – Tombow România

Un cadou extra-special ar fi setul ăsta cu TOATE culorile, dar are un preț foarte piperat.

În schimb, vă puteți orienta către unul dintre seturile gata făcute, sau chiar să alegeți câteva culori individuale. Dacă știi culorile preferate ale persoanei căreia îi faci cadoul, go for that. Sau dacă e vorba de cineva care în general folosește o anumită paletă de culori, și mai bine – poți alege culori pe care știi că le va folosi!

Vreau să vă spun și despre markerele Stabilo Boss, care sigur sunt pe lista oricărui iubitor de papetărie. Un cadou tare fain ar fi setul ăsta cu toate culorile pe care îl găsiți la Paperie.

Sau unul dintre seturile mai mici, pe care le găsiți tot la ei, dar și la alte magazine.

Încă ceva fain de la Paperie sunt seturile de Brushpen-uri de la Pentel. Sunt perfecte pentru exersarea caligrafiei moderne și au niște culori fantastice.

Niște markere perfecte pentru sărbători sunt și culorile metalice de la Faber Castell. Eu le folosesc mult la felicitări/cadouri.

Stickere

Rămânând în categoria de hârtie, vreau să vă arăt și câteva stickere simpatice ca idei de cadouri.

La Andreea Illustration găsiți destul de multe seturi cu diverse tematici – mâncare, sirene, planete și multe altele. Preferatele mele sunt astea cu prăjiturici.

La Moțart au un set fain de stickere pentru agendă (dar și alte modele).

Și la Gânduri de Mână au stickere faine pentru agendă, dar ce m-a cucerit de la ei au fost stickerele astea cozy.

Și în final – la Mândruța găsiți stickere faine cu ilustrațiile ei.

Calendare

Dacă tot e sfârșit de an, o idee bună de cadou poate fi un calendar!

O să încep cu cele pe care le-am ales și eu pentru mine. Este vorba de calendarul cu ilustrații de la Mândruța.

Și calendarul de perete cu rețete ilustrate de la Andreea Illustration. Pe lângă un calendar colorat și cu ilustrații super-cute, l-am luat și ca pe o provocare de a încerca lunar o rețetă nouă!

Am mai văzut calendare drăguțe și la Gânduri de Mână.

Penare / Organizatoare

Sinceră să fiu, am creat această secțiune special ca să vă recomand penarul telescopic de la SmartPen! E tare încăpător și cel mai fain e că se poate face efectiv „pahar” și stă pe birou.

Alte variante faine și ieftine sunt prin Jumbo (nu am poză din păcate, că nu am fost de mult) și la SinSay. Pe mine m-a cucerit ăsta cu casa Slytherin din Harry Potter (îmi pare rău doar că nu au cu toate casele).

Stilou

Ultima categorie se adresează prietenilor mai classy, care încă scriu cu stiloul.

Deși ca aspect nu e chiar așa de classy, nu pot să nu vă recomand stiloul pe care îl folosesc eu la listele din bujo. Este de la Faber Castell și îl găsiți pe descris.ro.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by deScris PENSHOP (@descris_penshop)

Tot la ei găsiți și multe alte opțiuni. Cred că descris.ro e un loc bun unde să începeți căutările în materie de stilouri.

Și mai vreau să menționez ceva care nu e un stilou, dar cred că aici se încadrează cel mai bine. Dacă ai un prieten căruia îi place (sau crezi tu că i-ar plăcea) caligrafia, recomand Ghidul Caligrafului Începător de la Literele Denisei. Eu de la ea am învățat bazele caligrafiei moderne și folosesc asta tare des în bujo.

Astea ar fi recomandările mele. Ți-au fost de ajutor aceste idei de cadouri? Spune-mi în comentarii ce ai ales de pe listă. 

 

Cam atât am avut în plan pentru astăzi!

Pe data viitoare,
Rox

Share This Post

3 răspunsuri

  1. Waa, ce lista draguta, multumim de ponturi. Ma asteptam sa dai exemple si de agende nedatate, cu pagini goale, numai bune pentru bujo. A.. si Alexia Udriste are niste stickere dragute. Numai bine!

    1. Mă bucur că îți place lista, urmează un articol și cu agende pentru bujo!

    2. Also – merci că mi-ai zis de Alexia Udriste, chiar face chestii super-drăguțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *