Comenzile plasate în perioada 26 ianuarie - 4 februarie, vor fi expediate începând cu data de 5 februarie 2024. Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 RON!
fblrjr

Hello Bujo World!

Atunci când am creat acest blog, WordPress-ul mi-a creat automat un articol numit „Hello World!” ca să-mi arate cum merge treaba. Mi-am zis – de ce să nu-l folosesc dacă tot e aici? Așa că iată-mă aici spunând: „Hello Bujo World!

Rox says hello bujo world

Eu sunt Rox, o persoană pe cât de creativă, pe atât de pasionată de planificare.

De când eram mică mi-a plăcut să colorez, să desenez, să scriu, chiar și să cos. Deci partea de creativitate a venit prima.

În clasa a 9-a am început să folosesc un carnețel pentru a-mi nota zilnic ce am de făcut pentru școală – teme, teste și alte proiecte. Aveam coduri de culoare pentru fiecare materie încă de pe atunci, hehe. Așa am devenit și „planoholică”.

Planoholic = pasionat de planificare

Din punctul meu de vedere, metoda bullet journal îmbină perfect partea creativă cu cea de planificare.

Începuturi & inspirație în bujo

Deși m-am apucat de bujo în mod „oficial” în ianuarie 2019, țin minte că de prin 2017 am început să cochetez cu conceptul. Inițial îmi desenam lunar habit trackere. După câteva luni însă, obiceiul s-a pierdut în fundal…

Până într-o zi, spre sfârșitul lui 2018, când am dat pe Pinterest de „bullet journal” și tot ce stă în spatele metodei. Nu mi-a fost greu apoi să o găsesc pe Amanda Rach Lee, considerată de mulți (inclusiv de mine) „the bujo queen”.

M-am uitat zile întregi la video-uri de tipul „Plan with me” ale ei, dar și ale altor persoane pasionate de asta. Ceea ce m-a motivat cel mai tare să încep, a fost faptul că am găsit și la Ștefana Teodoroiu video-uri despre bullet journal și organizarea lui. Cumva asta mi-a dat încredere – uite că se știe și la noi în țară de concept!

47585845_1419877888148147_1277687673031048587_n
Prima mea pagină de bullet journal!

Și așa am decis, într-un final, să încep și eu un bullet journal! 🥳

În ianuarie 2019, am luat un caiet cu pătrățele de matematică, cu foi al naibii de subțiri (dar cu copertă frumoasă!) și cu setul de carioci Bic pe care le folosesc din clasa a 6-a încoace (nu același set, ci același model recumpărat 😁) am făcut prima mea pagină de bullet journal!

Ca să mă țin de bullet journal, am creat și un cont de Instagram (aici mă găsești). Acolo am început și mai timid! Timp de câteva săptămâni nici măcar iubitului meu nu i-am spus despre asta! Familia a aflat după mai bine de un an.

Back to the present

Între timp însă, am schimbat caietul, am creat tot felul de teme de bujo, am arătat și spus lumii ce îmi place mie să fac.

Și într-un final am ajuns aici: la ziua în care îmi lansez un blog! 😍

Mă bucur că ești alături de mine din prima clipă!

Plănuiesc să postez aici aspecte legate de bullet journaling, de o mai bună organizare a timpului în general, despre activități creative și ce mai fac eu în general.


Cam atât am avut în plan pentru astăzi! 😊

Pe data viitoare,
Rox The Planoholic

IMG_1812

Share This Post

28 de răspunsuri

 1. Felicitări! La cât mai multe articole!
  PS: poate candva te vei gândi sa faci agende pe care să le comercializezi, cred ca ar prinde

  1. Merci, Laura!
   Mi-ar placea, dar e tare mult de lucru pentru asta. Motiv pentru care nu s-a intamplat… inca! 🙂 Vedem ce aduce viitorul, intr-o buna zi poate reusesc sa ma organizez si sa le fac!

 2. Felicitari pentru noul pas!
  Si iti dorim mult mult succes!
  Smartpen te urmareste cu drag si te sustine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *